COACHING & SESSIES

COACHING & SESSIES

We denken vaak heel wat af, raken verstrikt en weten niet meer welke weg de juiste is. Ik nodig je uit het denken te staken en te vertrouwen op de antwoorden die dan komen. Vanuit je lichaam, je hart en je binnenste. Die zijn vaak verrassend, ontroerend, helder en direct.

Individuele sessie 

Deze sessies zijn bedoeld om een terugkerend “verstorend” gevoel of patroon helemaal te verkennen, te ervaren en te ontwarren. Hierbij wordt zowel het lichaam, het hart en het hoofd aangesproken. Door zo diep een ervaring in te duiken en op zoek te gaan naar de oorsprong ervan, ontstaat er als vanzelf ruimte waarin wijsheid en heling hun werk kunnen doen.

Coachingtraject

Een traject van 6-8 gesprekken met voorafgaand een vrijblijvend intake gesprek. Ik maak gebruik van ervaringsgerichte oefeningen en een breed scala aan werkvormen, afgestemd op de vraag en persoon. Tussendoor geef ik huiswerkopdrachten en schrijf je een reflectieverslagje.

>> Afspraak maken voor intake<<

Intake: gratis

Skypegesprek: 80 euro

In praktijk in Zwolle: 100 euro

Tarieven zijn incl btw voor particulieren en excl btw voor ZZP’er/bedrijven. Indien het traject vergoed wordt door de werkgever, gelden andere tarieven.

Een gesprek of sessie duurt 75 minuten.

Nieuwsbrief ontvangen?