COACHING & SESSIES

COACHING & SESSIES

We denken vaak heel wat af, raken verstrikt en weten niet meer welke weg de juiste is. Ik nodig je uit het denken te staken en te vertrouwen op de antwoorden die dan komen. Vanuit je lichaam, je hart en je binnenste. Die zijn vaak verrassend, ontroerend, helder en direct.

Individuele begeleiding 

Mijn praktijkruimte bevindt zich in ‘t Wasdom, een bijgebouw van het Dominicanenklooster Zwolle. Op deze bijzondere grond geef ik individuele begeleiding aan mensen. Je kunt bij mij terecht voor een eenmalige sessie of een langer durend coachingstraject. In het intakegesprek kijken we wat nodig is en of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden.

Klanten komen meestal bij mij als ze er met praten niet uit komen of als ze meer vanuit ervaring en het lichaam begeleid willen worden. Of als er complexere zaken spelen die meer of anders aandacht nodig hebben dan een coachtraject meestal kan bieden. Denk aan trauma, angst, allerlei emotionele blokkades, spanningsklachten, vage fysieke of emotionele klachten, zingevings- of familiesystemische vragen of grote (soms schokkende) veranderingen in iemands leven.

Ik werk altijd op verschillende niveau’s: ervaren en (door)voelen, inzicht en bewustzijn, en concrete acties en vervolgstappen.

Het is ook mogelijk om individuele begeleiding via Skype, ZOOM of Facetime te krijgen.

Tarief: 

Intake: gratis (45 minuten)

Gesprek/sessie: 110 euro per uur (incl 21% btw voor particulieren en excl 21% btw voor zzp’ers).

Neem je deel aan een van mijn groepen, dan krijg je 10% korting op coaching gedurende de looptijd van de groep.

Indien het traject vergoed wordt door de werkgever, geldt een tarief van 165 euro per uur excl 21%btw

INSCHRIJVEN

Nieuwsbrief ontvangen?