STILTE OCHTENDEN

STILTE OCHTENDEN

 Even zonder woorden, zonder gesprek, zonder moeten, zonder drukte.

Acht keer per jaar is er op zondagochtend de mogelijkheid om een stilteochtend mee te maken in stiltegebied de Tichelgaten langs de IJssel nabij Zwolle. Weer of geen weer, elke ochtend is een ervaring die je bijblijft. Het biedt de mogelijkheid om stil te staan bij hoe het echt met je gaat en om in de stilte te genieten van de schoonheid en de geluiden in de natuur. Gaandeweg wordt je bewuster van het ritme van de natuur en hoe dat te volgen in je eigen leven, zodat je je leven als organischer en moeitelozer ervaart.

We starten met koffie met warme geklopte melk of thee en koek. Ik houd een inleiding over het seizoen en wat dat persoonlijk betekent voor het ritme in je leven. Via een geleide meditatie zakken we de stilte dieper in. Daarna lopen we een uur in stilte langs de IJssel of door het bos en als het weer het toelaat zitten we in stilte langs de rivier. Soms met een opdracht of een bezinningsvraag. Daarna is er gelegenheid tot uitwisseling/reflectie voor wie dat wil.

Praktische informatie stilte ochtenden (cyclus 18)

 Zo 3 mrt, 14 apr, 19 mei, 23 juni 2019. 10.00-12.00 uur.  Stiltegebied De Tichelgaten nabij Zwolle. 110 euro (incl btw particulieren, ex btw voor zzp’ers/bedrijven).

Kosten zijn inclusief koffie/thee/koek.

 

>> Aanmelden<<

Nieuwsbrief ontvangen?