STILTE AAN DE IJSSEL

STILTE AAN DE IJSSEL

 Even zonder woorden, zonder gesprek, zonder moeten, zonder drukte.

Sinds 2010 geef ik stilteochtenden in stiltegebied de Tichelgaten langs de IJssel nabij Zwolle. Weer of geen weer, elke ochtend is een ervaring die je bijblijft. Het biedt de mogelijkheid om stil te staan bij hoe het echt met je gaat en om in de stilte te genieten van de schoonheid en de geluiden in de natuur. Gaandeweg wordt je bewuster van het ritme van de natuur en hoe dat te volgen in je eigen leven, zodat je je leven als organischer en moeitelozer ervaart.

We starten met koffie met warme geklopte melk of thee en koek. Ik houd een inleiding over het seizoen en wat dat persoonlijk betekent voor het ritme in je leven. Via een geleide meditatie zakken we de stilte dieper in. Daarna lopen we een uur in stilte langs de IJssel of door het bos en als het weer het toelaat zitten we in stilte langs de rivier. Soms met een opdracht of een bezinningsvraag. Daarna is er gelegenheid tot uitwisseling/reflectie voor wie dat wil.

Praktische informatie stilte ochtenden (cyclus 19)

 Zo 13 okt, 8 dec 2019, en 19 jan 2010. 10.00-12.00 uur.  Stiltegebied De Tichelgaten nabij Zwolle. 75 euro voor de hele cyclus.

(incl btw particulieren, ex btw voor zzp’ers/bedrijven).

Kosten zijn inclusief koffie/thee/koek.

Wil je eerst een keer meelopen om te zien of het wat voor je is? Dat kan!   

>> Aanmelden<<

Nieuwsbrief ontvangen?