STILTEWEEKEND

STILTEWEEKEND

Ik vond het zó fijn om niets te hoeven. Het heeft me weer heel bewust gemaakt van dat er juist in leegte dingen naar mij toe kunnen komen……….

Lees hier meer ervaringen van deelnemers.

Twee maal per jaar bied ik een stilteweekend aan. Hier nemen zowel mensen aan deel, die geen enkele ervaring hebben met stilte en mensen die regelmatig stilte retraites hebben gedaan. Allemaal komen ze met dezelfde wens, namelijk even helemaal niets hoeven of moeten, vrij zijn van verplichtingen en ongestoord stilstaan bij de vraag: hoe is het eigenlijk met mij?  In dit weekend is daar alle ruimte voor. Je verblijft op een ruimte eenpersoonskamer op een prachtige hof in de natuur en alles is verzorgd. Je kunt geheel je eigen gang gaan. Je hoeft niets met de anderen, maar toch ben je niet alleen en is er verdieping en begeleiding waar nodig.

Je kunt drie keer per dag aansluiten bij stille of actieve meditaties, lichte yoga/lichaamswerk, stiltewandeling of creatieve/reflectieve opdrachten in het atelier. Soms houd ik een korte inleiding of gebruik ik een tekst ter inspiratie. Er is alle ruimte voor een persoonlijk gesprek met mij om je ervaringen te bespreken of een vraag voor te leggen. Ook is het hele weekend er een voetreflexmasseuse aanwezig.

Er is een groot en licht atelier waar je kunt schrijven, schilderen of boetseren. Voor de houtkachel staan schommelstoelen met schapenvachtjes om urenlang te mijmeren. Buiten is er een grote prachtige tuin met kippen, geiten, een vennetje en overal ruimte om te zitten en te genieten van het uitzicht. In het omringende landschap kun je lange wandelingen maken en soms reeën spotten. Er is een boekenkast met boeken die je aanzetten tot reflectie  en verdieping. Tot slot is er een grote meditatieruimte en een woonkamer met heerlijke banken om in weg te zakken.

Lees hier over ervaringen van deelnemers in eerdere stilteweekenden.

Praktisch

Je verblijft op ruime eenpersoonskamers in de Hof van Kairos in Winterswijk.

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

Judith Koning (www.koningsmaal.nl), verzorgt alle maaltijden en tussendoortjes. We eten gezamenlijk in stilte.

Data groep 15: vr 6 nov 17.00 uur t/m zo 8 nov 17.00 uur 2020

Data groep 16: vr 19 mrt 17.00 uur t/m  zo 21 mrt 17.00 uur 2020

Kosten: 415 euro (incl btw voor particulieren, ex btw voor zzp’ers), Indien de werkgever het vergoedt, geldt een ander tarief.

Inclusief verblijf op een ruime eenpersoonskamer, gebruik van groot atelier en meditatieruimte,  gebruik van creatieve materialen (papier, verf, krijt, klei), alle maaltijden ( 2 x diner, 2x ontbijt, 2x lunch en alle koffie, thee, sap en tussendoortjes), alle begeleiding, zowel de meditaties/ontspanningsoefeningen/creatieve opdrachten als individuele begeleiding (gesprekken).

>> Inschrijven<<

Nieuwsbrief ontvangen?