Individuele begeleiding


Ik bied individuele begeleiding online of in mijn praktijkruimte in Zwolle. Klanten komen meestal bij mij:

  • als ze een sparring partner zoeken of een mentor (jong volwassenen).
  • als ze er met denken en praten niet uitkomen en meer verbinding zoeken met hun gevoel of lichaam.
  • als ze te maken hebben met nare gevoelens zoals uitputting, angst, somberheid, lusteloosheid, stress, rouw, onzekerheid. Deze kunnen gerelateerd zijn aan een actuele situatie maar hebben niet zelden een dieper liggende oorzaak. Op deze diepere laag werk ik graag, zodat er duurzame ontspanning en welbevinden komt.

Ik werk op subtiele wijze, in een rustig en goed afgestemd tempo en voel snel aan wat er speelt en wat er nodig is. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring en opleiding in het lichaamsgericht coachen en traumatherapie (Somatic experience). Ik werk altijd op verschillende niveaus: ervaren en (door)voelen, inzicht en bewustzijn, en concrete acties en vervolgstappen.

P1143636 (2)
Individuele-coaching

De praktijkruimte in Zwolle: My Office, Assendorperdijk1, 8012 EH Zwolle

Praktische informatie


Je kunt bij mij terecht voor een gesprek in mijn praktijk in Zwolle of voor een Online sessie (via ZOOM of Teams). Zowel een eenmalige sessie of een langer durend traject is mogelijk. Als je wilt, kun je eerst een vrijblijvend kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek inplannen. Daarin kijken we wat nodig is en of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden.

Tarief: 85-110-130 euro per uur (inkomens afhankelijk).

Vergoed door werkgever: 185 euro per uur.

Dit is inclusief 15 euro locatiekosten. Bij online sessies worden deze kosten in mindering gebracht. Het tarief is inclusief 21% btw voor particulieren, excl btw voor zzp ‘ers en organisaties.

Reviews op: coaching & sessies

Cliënt na individuele coaching: 

Het is steeds weer opmerkelijk hoe je op zo’n zachte manier heel direct iemand toegang doet krijgen tot z’n lichaam, en hoe zo de informatie die je nodig hebt om verder te kunnen toegankelijk wordt

Client na individuele coaching: 

Mitzi is warm, betrokken en ontspannen. Ze houdt het licht, ook als het zwaar wordt, is vrij van oordeel en wekt direct vertrouwen.

Cliënt na individuele coaching:

Echt zo’n iemand waarvan je denkt ‘had ik die maar eerder ontmoet’….en áls je ze eenmaal ontmoet hebt, is het devies ‘nooit meer kwijtraken’

Cliënt na individuele coaching: 

Na elk gesprek voel ik me lichter en bevrijd van iets. Alsof er een last van me afvalt. Ik voel een diepe rust en alsof er iets veranderd is in me, wat ik nog geen woorden kan geven maar waar ik wel heel blij mee ben.

Ouder van client na coaching: 

Mitzi heeft een jaar lang onze dochter begeleid en daar zijn we enorm blij mee. Ze heeft er zo veel steun aan gehad. Ik gun iedere jong volwassene zo iemand als Mitzi, die echt luistert en blijkbaar weet hoe de juiste toon aan te slaan.

Cliënt na individuele coaching:

Ik had al direct veel aan het intakegesprek. Het is fijn te sparren met iemand die van binnenuit snapt hoe je je voelt als ondernemer met verantwoordelijkheid en die met je meekijkt en je denkwijze ontwart waar je soms in vast loopt. Elk gesprek gaf me iets waar ik weer mee verder kon.