Extra stilteweekend


Dit jaar bied ik een extra stilteweekend aan met Hemelvaart. Dit weekend zal ik samen met Rob Holdrinet begeleiden, een ervaren meditatieleraar met wie ik al meer dan 20 jaar samenwerk in vele verschillende vormen.

Je kunt deze dagen bijvoorbeeld gebruiken om tot rust te komen, om aandacht te schenken aan iets wat er momenteel gaande is in je leven en wat om verwerking en ruimte vraagt. Of om eens stil te staan bij jezelf, je diepere gevoelens en het pad wat je momenteel bewandelt. Ook kun je de dagen gebruiken om je innerlijke bron van rust en stilte te voeden en te versterken, zodat je beter bestand bent tegen de hectiek van de buitenwereld. Je bent op jezelf maar zeker niet alleen en je wordt vakkundig ondersteund en begeleid waar nodig.

Het maximaal aantal deelnemers is 10.

CD7E7937-0C5C-4A30-B239-AD5AEF50ADB9
Extra-stilteweekend

Programma


Het weekend start op vrijdagmiddag om 2 uur met een gezamenlijke startronde. We maken kennis, leggen de praktische gang van zaken uit en maken een overgang van de buitenwereld naar de stilte en je binnenwereld. We helpen je een beginpunt te vinden voor jezelf van waaruit je de dagen ingaat. De dagen zijn verder in stilte. Op verschillende momenten van de dag zijn er begeleide meditaties, aandachts- en creatieve oefeningen. We ronden zondagmiddag om 5 uur gezamenlijk af. Het proces wat op gang komt in de stilte wordt op subtiele wijze begeleid door uitleg tussendoor en verdieping tijdens een individueel gesprek. Er is een creatieve ruimte, waar je kunt schrijven, schilderen en boetseren en een bibliotheek. Elke dag is er ruimte voor persoonlijk gesprek en een ayurvedische of voetreflexmassage boeken. Voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner (vegetarisch) wordt gezorgd. De locatie ligt in de bossen en temidden van prachtige natuur en er zijn volop wandelmogelijkheden vanuit het huis.

Praktische informatie


27 mei 14.00 uur t/m zo 29 mei 17.00 uur 2022 (Het Zonnehuis, Loenen)

Kosten: 475 euro. (excl 21% btw indien de kosten of btw aftrekbaar is).  Indien de werkgever het vergoedt, geldt een ander tarief.

Bedrag is Inclusief verblijf op een ruime eenpersoonskamer, gebruik van groot atelier en meditatieruimte, gebruik van creatieve materialen (papier, verf, krijt, klei), alle maaltijden ( 2 x diner, 2x ontbijt, 2x lunch en alle koffie, thee, sap en tussendoortjes), alle begeleiding. Exclusief eventuele massages

IMG_3513

Reviews op: Stilteweekend

Deelnemer: 

Ik vond het zó fijn om niets te hoeven. Het heeft me weer heel bewust gemaakt van dat er juist in leegte dingen naar mij toe kunnen komen. Of misschien is het dat ik ze helderder waar kan nemen. Door niet bezig te zijn met wat ik nog wil of moet of wil bereiken zie, voel en luister ik veel beter.

Deelnemer:

De nawerking is meer dan bijzonder. Ik voel me op dit moment zo zacht, zonder oordeel en ook scherp. Oude boosheid lijkt zomaar opgelost en ik werk meer vanuit mn eigen kracht en vanuit verbondenheid én ben autonomer. Heel erg fijn!.

Deelnemer:

Prettig dat deelname aan de meditaties en oefeningen echt vrijblijvend was, dus dat er niets hoefde. Maar je stemde de groepsdingen zo goed af dat ik het ontzettend fijn vond om er bij te zijn

Deelnemer: 

Een hele mooie stille plek voor een stilteweekend. De treinreis naar dit deel van Nederland werkte al vertragend, wat fijn was. De kamers waren erg netjes, verzorgd, hadden een hele goede sfeer. Fijn dat je overal kon zijn, in de verschillende ruimtes, waaronder het atelier en ook buiten. Mooie omgeving.

Deelnemer:

Wat een waardevolle ervaring te merken hoe prettig stilte is, hoe dat meer kan zeggen dan woorden. En hoe je een gevoel van verbondenheid met elkaar kunt hebben in stilte…

Deelnemer:

Een heerlijke plek voor een stilteweekend! Het atelier is fantastisch, de schommelstoelen, de vachtjes, het licht, en natuurlijk het vuur. Ik voelde me er echt gekoesterd. Het is prettig hoe je zo makkelijk een eind kunt wandelen in de prachtige omgeving

Fotogalerij