Genootschap van de Hartenvrouwen


In 2015 richtte ik het Genootschap van de Hartenvrouwen op: een doorgaande groep vrouwen die de wens delen om meer te leven en werken vanuit hun hart. Vertrouwend op hun natuurlijke wijsheid en aanwezigheid. Bereid om zichzelf onder ogen te komen.

We komen 6x per jaar een ochtend bij elkaar in een ontspannen en ongedwongen sfeer, waarbij we wel de diepte ingaan en ieder voor zich bezig is met eigen onderzoek. Ik begeleid een meditatie, zet een thema in rondom het hart en een oefening. Vaak is dit een inquiry (zelfonderzoek aan de hand van herhalende vragen) die in tweetallen wordt gedaan en die tot doel heeft om je directe ervaring van dat moment te verkennen en je bewustzijn te vergroten. Verder is er ruimte voor wat aandacht behoeft in het moment. Het zijn relatief korte momenten in de tijd, met lange nawerking in je dagelijkse leven.

afbeelding
IMG_6700

Praktische informatie


Nieuwe vrouwen kunnen na een kennismakingsgesprek aansluiten bij de eerste bijeenkomst van de nieuwe cyclus. Je schrijft je steeds in per 3 bijeenkomsten.

Data: Vrijdag 30 sept, 18 nov 2022 en 27 jan  2023 (1) en vrijdag 10 mrt, 21 apr en 2 juni 2023 (2) van 10.00-13.00 uur.

Lokatie: ‘t Kalfje, Wenum-Wiesel en het Zonnehuis, Loenen

Kosten: 245 euro voor 3 bijeenkomsten

* excl 21 % btw indien je de kosten of btw kunt aftrekken

Reviews op: Genootschap van de Hartenvrouwen

Deelneemster: 

Met haar rust, ruimte en lichtheid weet Mitzi in no time een sfeer te creëren waar je gewoon even kunt zijn. Dat lijkt simpel, en tegelijk is zijn misschien wel een van de moeilijkste dingen voor een mens. Met meditaties, inquiries en andere oefeningen weet Mitzi mij als deelnemer naar dat stuk van mezelf te brengen waar het stil is. Dat stuk in jezelf dat, als je het aandacht geeft, je haarfijn kan vertellen hoe het met je is en wat je nodig hebt. Elke keer weer ga ik na een bijeenkomst met een warm hart en een koel hoofd naar huis

 

Deelneemster: 

De hartenvrouwen groep is een groep sprankelende vrouwen die willen leven vanuit hun hart. We delen, we helpen, we luisteren en lachen in een heel ontspannen sfeer. Het brengt me iedere keer iets dat me raakt diep van binnen waardoor ik blijf komen.

Deelneemster:

Het is niet altijd makkelijk om jezelf onder de loep te nemen. Maar omdat het zo op mijn eigen tempo mag en in een veilig omgeving en omdat echt alles er mag zijn wat ik voel, kan ik ook de moed opbrengen om naar mijzelf te kijken. En daarmee verandert er wat.

Fotogalerij