Over Mitzi Gras


Ruim 20 jaar ervaring heb ik inmiddels in het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Naast een praktijk voor individuele coaching in Zwolle heb ik een eigen cursusaanbod ontwikkeld met jaarlijkse retraites, doorgaande studie- en opleidingsgroepen. Voor mensen die met enige regelmaat reflectie willen op hun doen en laten, of verdieping en zingeving zoeken.

Ik hou ervan te zoeken naar iemands oorspronkelijkheid en mensen te laten ontdekken hoeveel wijsheid er in hen schuilt en hoe ze van daaruit kunnen leven. Dieper kijken en voelen, ontspannen in wat spannend is en je toevertrouwen aan de wijsheid van je hart zijn terugkerende thema’s.

GDB2222
P1002363 (2)

Achtergrond


Ik ben afgestudeerd als Medisch Bioloog en Cultureel antropoloog en deed een aantal jaren wetenschappelijk onderzoek. In 2000 stopte ik hiermee. Mijn hart bleek veel meer te liggen bij onderwijs en begeleiding van mensen, bij het creëren van mooie en nieuwe dingen, bij schrijven en fotograferen. En bij ondernemerschap.

Ik heb sindsdien verschillende intensieve opleidingen gevolgd, oa bij het ITIP, school voor leven en werk, waar ik ook 13 jaar als begeleider heb gewerkt. Ik leerde daar werken met mensen op diepgaande, persoonlijke en ervaringsgerichte wijze. Daarnaast ben ik geschoold als communicatie-, meditatie en mindfulnesstrainer en in het geven van lichaamsgerichte en traumabegeleiding. Ik werk(te) onder meer als docent psychologie in het HBO, in de beroepsopleiding Advocatuur en leidde mensen op in zowel organisaties (oa politie, provincie, universiteiten), als in groepen met open inschrijvingen..

Fotogalerij