EXTRA STILTEWEEKEND 27-29 mei

EXTRA STILTEWEEKEND 27-29 mei

Dit jaar bied ik een extra stilteweekend aan met Hemelvaart. Je kunt deze dagen bijvoorbeeld gebruiken om tot rust te komen, om aandacht te schenken aan iets wat er momenteel gaande is in je leven en wat om verwerking en ruimte vraagt. Of om eens stil te staan bij jezelf, je diepere gevoelens en het pad wat je momenteel bewandelt. Ook kun je de dagen gebruiken om je innerlijke bron van rust en stilte te voeden en te versterken, zodat je beter bestand bent tegen de hectiek van de buitenwereld.

Het weekend start op vrijdagmiddag om 2 uur met een gezamenlijke startronde. We maken kennis, leggen de praktische gang van zaken uit en maken een overgang van de buitenwereld naar de stilte en je binnenwereld. We helpen je een beginpunt te vinden voor jezelf van waaruit je de dagen ingaat. De dagen zijn verder in stilte. Op verschillende momenten van de dag (ochtend, middag en avond) zijn er begeleide meditaties en aandachtsoefeningen. We ronden zondagmiddag om 5 uur gezamenlijk af.

Het proces wat op gang komt in de stilte wordt op subtiele wijze begeleid door uitleg tussendoor en verdieping tijdens een individueel gesprek. Alle begeleide momenten zijn facultatief en je kunt je eigen gang gaan.  Er is een creatieve ruimte, waar je kunt schrijven, schilderen en boetseren. Er gaat een masseuse mee die zorgt voor ayurvedische massage en voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner (vegetarisch) wordt gezorgd. De locatie ligt in de bossen en temidden van prachtige natuur en er zijn volop wandelmogelijkheden vanuit het huis.

Praktisch

Je verblijft op een eenpersoonskamer in het Zonnehuis in Loenen (Gelderland).

Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Data: vr 27 mei 14.00 uur t/m zo 29 mei 17.00 uur 2022 (in het Zonnehuis in Loenen)

Kosten: 475 euro (incl btw voor particulieren, ex btw voor zzp’ers), Indien de werkgever het vergoedt, geldt een ander tarief.

Inclusief verblijf op een eenpersoonskamer, gebruik van  meditatieruimte,  woon en eetkamer, creatieve ruimte, bibliotheek, gebruik van creatieve materialen (papier, verf, krijt, klei), alle maaltijden ( 2 x diner, 2x ontbijt, 2x lunch en alle koffie, thee, sap en tussendoortjes), alle begeleiding, zowel de meditaties/ontspanningsoefeningen/creatieve opdrachten als individuele begeleiding (gesprekken). Exclusief eventuele massages.

Meer weten? Plan een orientatiegesprek in of schrijf je direct in.