COACHING & SESSIES

COACHING & SESSIES

We denken vaak heel wat af, raken verstrikt en weten niet meer welke weg de juiste is. Ik nodig je uit het denken te staken en te vertrouwen op de antwoorden die dan komen. Vanuit je lichaam, je hart en je binnenste. Die zijn vaak verrassend, ontroerend, helder en direct.

Individuele begeleiding 

Ik bied individuele begeleiding online of in mijn praktijkruimte in Zwolle. Je kunt bij mij terecht voor een eenmalige sessie of een langer durend traject. Voorafgaand houd ik altijd een vrijblijvend kosteloos intakegesprek. Daarin kijken we wat nodig is en of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden.

Klanten komen meestal bij mij als ze er met praten niet uit komen of als ze meer vanuit ervaring en het lichaam begeleid willen worden. Of als er complexere zaken spelen die meer of anders aandacht nodig hebben dan een coachtraject meestal kan bieden. Denk aan trauma, angst, allerlei emotionele blokkades, spanningsklachten, vage fysieke of emotionele klachten, zingevings- of familiesystemische vragen of grote (soms schokkende) veranderingen in iemands leven.

Ik werk altijd op verschillende niveau’s: ervaren en (door)voelen, inzicht en bewustzijn, en concrete acties en vervolgstappen.

Tarief: 

Intake online: gratis (45 minuten)

Traject van 5 gesprekken van 1 uur: 400 euro*

Traject van 3 gesprekken van 1 uur: 255 euro*

Los gesprek van 1 uur: 90 euro*

Los gesprek 75 min: 110 euro*

 Toeslag afspraak in praktijkruimte: 10 euro per gesprek.

* Prijzen zijn incl 21% btw voor particulieren en excl 21% btw indien je de kosten of btw kunt aftrekken.

Indien het traject vergoed wordt door de werkgever, geldt een ander tarief.

Plan direct een gratis orientatiegesprek

(telefonisch of via ZOOM, SKYPE, Facetime)