OVER MITZI GRAS

OVER MITZI GRAS

Hoe mensen zijn, het menszijn, fascineert mij al van jongs af aan. Vooral de eindeloze variaties in de manier waarop mensen uitdrukking geven aan en zich verhouden tot universele levensthema’s.

Ik heb Medische Biologie en Culturele Antropologie gestudeerd aan de UU. Daarnaast heb ik 7 jaar opleiding afgerond bij het ITIP, school voor leven en werk, waar ik leerde werken met mensen op diepgaande, persoonlijke en ervaringsgerichte wijze. Na mijn studies werkte ik een aantal jaren als wetenschapper en als docent in het hoger onderwijs.

In 2000 ben ik voor mijzelf begonnen. Sindsdien heb ik duizenden mensen getraind en opgeleid in leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en in ervaringsgericht werken met mensen. Ik was van 2004-2017 als opleider verbonden aan het ITIP, school voor leven en werk. Sinds 2000 ben ik vaste docent in de beroepsopleiding voor de advocatuur.

Naast mijn individuele praktijk voor coaching in Zwolle, geef ik nu jaarlijks een aantal vaste doorgaande groepen waar mensen bij kunnen aansluiten die met enige regelmaat willen stilstaan en verdieping zoeken. Het aanbod staat deels op deze website en deels kondig ik dat aan in mijn nieuwsbrief.

In mijn werk hou ik ervan te zoeken naar iemands oorspronkelijkheid en mensen te laten ontdekken hoeveel wijsheid er in hen schuilt. Bovendien help ik mensen graag te ontspannen en zich toe te vertrouwen aan iets dat groter is dan henzelf.

Ik word geïnspireerd door de natuur en de seizoenen, de advaita vedanta, de Tao en het Thomas evangelie. En door allerlei wijze leraren en het leven zelf.

Lees hier wat anderen van mij zeggen.

Ik maak graag kennis met je, om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in mijn agenda.