Mitzi Gras

Mitzi Gras

Ik heb Medische Biologie en Culturele Antropologie gestudeerd aan de UU. Daarnaast heb ik een post HBO trainersopleiding gevolgd, en de Driejarige-, Energetische-  en Dromenopleiding afgerond bij het ITIP, school voor leven en werk. Na mijn studies werkte ik een aantal jaren als wetenschapper en als docent in het hoger onderwijs.

Hoe mensen zijn, het menszijn, fascineert mij al van jongs af aan. Vooral de eindeloze variaties in de manier waarop mensen uitdrukking geven aan en zich verhouden tot universele levensthema’s.

Sinds 2000 begeleid ik mensen individueel vanuit mijn eigen praktijk en heb ik vele groepen getraind en opgeleid in leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en in ervarings gericht werken met mensen.

In mijn werk hou ik ervan te zoeken naar iemands oorspronkelijkheid en mensen te laten ontdekken hoeveel wijsheid er in hen schuilt. Bovendien help ik mensen graag te ontspannen en zich toe te vertrouwen aan iets dat groter is dan henzelf.

Ik maak gebruik van verschillende methodes zoals psychodrama, energetisch en systemisch werk, voicedialogue, inquiry, creatieve middelen, dans, mindfulness en meditatie, visualisatie en dromen.