Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Eekwal 81A, 8011 LC te Zwolle

Route vanaf station NS Zwolle
Verlaat het station aan de centrumzijde en loop de Stationsweg in (die recht op de rotonde voor het station uitkomt). Als je bij de stadsgracht aangekomen bent sla je linksaf. Bij de brug sla je rechtsaf de brug over. Direct de eerste weg links is de Eekwal. **Neem het trottoir aan de linkerhand. Nummer 81a vind je door voor het pand van de makelaardij Van Vilsteren linksaf te slaan, aan je linkerhand. Het is 7 minuten lopen.

Route per auto vanaf Amersfoort en Apeldoorn
Na de brug over de IJssel de tweede afslag nemen ( Zwolle centrum). Onderaan rechtsaf. Op T-splitsing (bij verkeerslichten) weer rechtsaf.  *Op de rotonde linksaf en op de brug linksaf naar parkeerterrein Q park (onder de Mediamarkt). Hier moet je achteraf betalen en de garage is overdekt. Neem de uitgang aan de Melkmarkt. Vervolg lopend de route door zodra je boven op straatniveau bent, onder de zuilengalerij door te lopen, de brug over te steken (niet het water over). Als je steeds rechtdoor loopt, langs het pand van makelaardij Van Vilsteren loop je als het ware tegen het pand Eekwal 81a aan.

Route per auto vanuit Meppel
Volg de A 28 tot de afslag Zwolle Centrum ( na de afslag Zwolle Noord). Onderaan linksaf, onder het viaduct door. Op de rotonde rechtsaf. Bij verkeerslichten rechtdoor. Vervolg verder de route zoals hierboven omschreven vanaf *.

Per auto vanuit de richting Almelo, Raalte
– Vanaf Heino, na de buurtschap Wythmen, bij de eerste verkeerslichten linksaf (richting Kampen, Almelo)
– Volgende verkeerslichten rechtsaf (richting Centrum); doorgaand verkeer volgen
– volgende verkeerslichten rechtsaf (ri. Centrum)
– volgende verkeerslichten rechtdoor (idem)
– aan het eind bij de verkeerslichten linksaf
– na het gebouw van het ziekenhuis De Weezenlanden rechtsaf
– bij de verkeerslichten rechtdoor, langs de stadsgracht blijven rijden. Vlak voor de volgende verkeerslichten linksaf. Hier parkeren op parkeerdek Emmawijk.
Te voet teruglopen langs de stadsgracht. Linksaf de brug over en direct weer links (zie verder route vanaf station vanaf **)\

Mitzi Gras 06-45486888
mitzigras@kpnplanet.nl