Individuele begeleiding


Ik bied individuele begeleiding online of in mijn praktijkruimte in Zwolle. Je kunt bij mij terecht voor een eenmalige sessie of een langer durend traject. Als je wilt, kun je eerst een vrijblijvend kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek inplannen. Daarin kijken we wat nodig is en of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden.

Klanten komen meestal bij mij als ze er met praten niet uit komen of als ze meer vanuit ervaring en het lichaam begeleid willen worden. Of als er complexere zaken spelen die meer of anders aandacht nodig hebben dan een coachtraject meestal kan bieden. Denk aan trauma, angst, allerlei emotionele blokkades, spanningsklachten, vage fysieke of emotionele klachten, zingevings- of familiesystemische vragen of grote (soms schokkende) veranderingen in iemands leven. Ik werk altijd op verschillende niveaus: ervaren en (door)voelen, inzicht en bewustzijn, en concrete acties en vervolgstappen.

P1034521 (2)
Individuele-coaching

De praktijkruimte in Zwolle: My Office, Assendorperdijk1, 8012 EH Zwolle

Praktische informatie


De praktijk bevindt zich in My Office, Assendorperdijk 1 in Zwolle. Er is parkeergelegenheid (betaald) en ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station.

Online sessies vinden plaats via ZOOM, facetime of Skype.

Kennismaking/oriëntatiegesprek – telefonisch of via ZOOM: gratis (30 minuten)

Vervolggesprek: 165 euro per uur, excl 21% btw, indien de gesprekken vergoed worden door werkgever, verzekering of persoonlijk budget.

Voor particulieren, die de gesprekken niet vergoed krijgen, gelden andere tarieven. Deze zijn inkomensafhankelijk.

Reviews op: coaching & sessies

Cliënt na individuele coaching: 

Het is steeds weer opmerkelijk hoe je op zo’n zachte manier heel direct iemand toegang doet krijgen tot z’n lichaam, en hoe zo de informatie die je nodig hebt om verder te kunnen toegankelijk wordt

Client na individuele coaching: 

Mitzi is warm, betrokken en ontspannen. Ze houdt het licht, ook als het zwaar wordt, is vrij van oordeel en wekt direct vertrouwen.

Cliënt na individuele coaching:

Echt zo’n iemand waarvan je denkt ‘had ik die maar eerder ontmoet’….en áls je ze eenmaal ontmoet hebt, is het devies ‘nooit meer kwijtraken’